Intrigi.bg Куриози Рекордите на Гинес: 4-годишен е най-младият диджей в света

Рекордите на Гинес: 4-годишен е най-младият диджей в света

218
0

Този четиригодишен диджей е мини музикална сензация, която се изявява в нощни клубове по целия свят, популярни музикални фестивали и телевизионни предавания.

Арчи Норбъри, известен още като DJ Archie, записа рекорда си за Гинес за най-млад клубен дижей на възраст от 4 години и 130 дни.

За да бъде признат рекорда му, Арчи трябваше да изпълни компилация за цял час пред аудитория от поне 20 души без родителски надзор. За да официализира опита си, той избра да демонстрира таланта си в хонконгския нощен клуб „Бунгало“, забавлявайки ентусиазираната публика с час класическа денс музика.

Снимка: www.guinnessworldrecords.com

Предишният рекордьор, известен с името „DJ Arch Junior“, спечели титлата, когато е на 5 години и 38 дни през 2017 г. в Йоханесбург, Южна Африка.

Арчи е роден в Дубай, но наскоро се премести със семейството си в Хонконг.

Талантливото малко дете прави миксове и се упражнява на диджей пулта от двегодишна възраст, след като наблюдава баща си – диджей Джон Норбъри.

Снимка: www.guinnessworldrecords.com

Оттогава невръстният диджей прави голямо впечатление в музикалната индустрия, свири на фестивали, включително Бумтаун в Хемпшир и Клокенфлаг в Хонконг, както и се изявява с известния дует Ragga Twins.

Най-същественото му представяне до този момент е на фестивала Ривър Тотс в Есекс, където Арчи миксира пред 7000 души.

Снимка: www.guinnessworldrecords.com

Дижей Арчи продължава да развива уменията си и учи нови трикове от своя татко. Той вече има близо 20 000 последователи на страницата си в Инстаграм.

Източник: Книгата за рекордите на Гинес

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име