Intrigi.bg Куриози Рекордите на Гинес: Най-татуираният мъж в света

Рекордите на Гинес: Най-татуираният мъж в света

309
0

Късметлия Диамант Богат (Lucky Diamond Rich) – така представя себе си най-татуирания мъж в света. Иначе е роден в Нова Зеландия като Грегъри Пол Макларън. Когато е на 16 става цирков артист. Но, с напредването на възрастта, интересите му се променят в посока на гълтане на мечове, жонглиране с моторна резачка и каране на колело на една гума.

Именно във времето, в което започва да се изявява на манежа прави и първия си татус – малко жонгльорско кубче на таза си. Нарочно не искал да е на видимо място, за да не разбере майка му.

Извън необичайните му занимания, Лъки притежава и още нещо – рекорд на Гинес. От 10 години насам никой не може да надмине тялото му по брой татуировки.

Прекарал е над 1000 часа в татуиране

Но, татуировките съвсем не са единствената му странност. Той има огромни разширения на ушите, а зъбите си е сменил с метални венири. Почти всички пари, които изкарвал пътувайки по света инвестирал в татусите си. 10 години след началото на манията му, Лъки решил да си татуира цял костюм по тялото – на жаргон това означава да се покрие с татуировки от главата до петите.

„Тогава бях на 28. След това започнах да правя същото, като рисувах нови неща върху старите ми татуси. Направих черно цялото си тяло и лицето и започнахме върху това да правим нови рисунки в бяло и по-светли цветове. Плат върху пласт“, споделя мъжа.

Днес се смята, че тялото му е покрито не на 100, а на 200%, в това число са татуирани клепачите му, деликатната зона между пръстите на краката, венците и видимата част на ушните канали.

Видът на Лъки предизвиква реакции, където и да се появи. Естествено, не всички му се радват.

„Какво мислят хората за мен не е моя работа. Аз не си вдигам самочувствието от хорското мнение. Когато ме виждат, всеки реагира различно – това е нещо като времето – не можеш да го предвидиш и не можеш да го контролираш. Но, истината е, че аз не съм по-различен от останалите. Просто съм един мъж с много татуировки. Имам същите проблеми като другите хора в ежедневието си“, разказва той.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име