Intrigi.bg Политика Рейзи категоричен: Не съм подавал оставка като кмет

Рейзи категоричен: Не съм подавал оставка като кмет

252
0

Панайот Рейзи заяви днес, че напуска само ГЕРБ, на не е подавал оставка като кмет на Созопол, както обяви пресцентърът на партията, съобщи БНР.

Рейзи съобщил решението си да подаде оставка от кметския пост и като член на партията в присъствието на премиера и председател на ГЕРБ Бойко Борисов и на заместник-председателя на партията Димитър Николов. Това съобщи по-рано днес пресцентърът на ГЕРБ.

В съобщението на ГЕРБ се посочва, че Рейзи се  аргументирал с желанието си да не остават съмнения, че по някакъв начин разследването срещу него може да бъде възпрепятствано.

Рейзи потвърждава пред Радио Бургас, че е бил на среща с Бойко Борисов и Димитър Николов, но заяви, че те не са му искали оставката като кмет.

„Подал съм си оставката само като председател на ГЕРБ в Созопол, но не и като кмет. Няма как да подам като кмет на този етап! Подал съм си оставката от партията. По този начин се различавам от партията. Постоянно атакуват всички мои досегашни съпартийци, когато се издънят, че по този начин създаваме черно петно на партията. Затова аз реших да си подам оставката от председател на структурата в Созопол, а за кмет, на този етап, няма за какво да я подавам, защото аз съм преценил, че вина нямам за това, за което в момента съм в досъдебно производство“.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име