Intrigi.bg Политика Рашков пита за къщата в Барселона: С чии пари е купена и...

Рашков пита за къщата в Барселона: С чии пари е купена и има ли участие Борисов?

87
1

Борисов и друг път ще бъде призоваван да дава обяснения пред компетентните органи и по други случаи, останали без изяснение, каза Рашков и за пример даде случаят с къщата в Барселона, който се разследва в Испания. Това заяви пред БНР служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

„Как е купена къщата в Барселона, с чии пари, има ли участие Борисов“, запита Рашков.  По думите му, има редица други случаи още.


Очаквам Висшият съдебен съвет (ВСС) да няма кворум, за да не се занимае с този „горещ картоф“ или да направят всичко възможно да не разглеждат предложението,
Рашков уточни, че във внесеното предложение на правосъдния министър Янаки Стоилов до ВСС целта не е личността на Иван Гешев, целта е да се постави по-големия и по-важния въпрос за това как е структурирана нашата прокуратура.


Запитан за случаите с подслушванията, Рашков оповести, че с разрешение на българската прокуратура са били контролирани стотици български граждани, участвали в протестите през лятото на миналата година.


„Прокуратурата е сметнала, че протестиращите срещу Борисов и Гешев са извършвали престъпление срещу републиката. Ще информираме парламента скоро, след като той се формира“, заяви още Рашков.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Е не бе, къщата в Барселона – като министър-председател едва ли е „спастрил“пари от закуска,за да си я купи… Нека сподели защо не отдаде къщата под наем за тези години, да може да възтанови парите от държавния бюджет.И хич да не си прави сметката,че народа ще връща парите за удоволствията…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име