Intrigi.bg Свят Рамзан Кадиров: Да се готви Полша! С Украйна приключихме

Рамзан Кадиров: Да се готви Полша! С Украйна приключихме

378
0

С Украйна приключихме. Да се готви Полша. Това послание отправи лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров в социалните мрежи. Това е арената, в която Кадиров е най-активен през последните два месеца, след като изпратените чеченски войски в Украйна бяха разбити.

„Въпросът с Украйна е затворен. Интересна ми е Полша. Полша, какво се опитва да постигне? След Украйна, ако ни заповядат, до 6 секунди ще ви покажем на какво сме способни“. Това заяви лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров в социалните мрежи във видео, публикувано в официалната му група в Телеграм.

След това чеченецът разкрива с какво Варшава е предизвикала раздразнението му: „По-добре ще е да си приберете оръжията и наемниците. И се молете да получите официална прошка за това, което направихте с нашия посланик. Просто няма да игнорираме това, имайте го предвид“.


Вероятно Кадиров визира решението на антивоенни протестиращи да залеят с червена боя руския посланик във Варшава по време на церемония по отбелязване на 9 май.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име