Intrigi.bg Крими Разследващ жестокото убийство: Жената на един от убийците носеше бижута на жертвата

Разследващ жестокото убийство: Жената на един от убийците носеше бижута на жертвата

328
0

Съпругата на Георги Нанчев носеше гривна и бижута на жертвата, които бяха изчезнали от апартамента им. Подарил ги е мъжът. Това потресаващо разкритие направи пред бТВ комисар Ангел Бадънков, началник на криминалния отдел в СДВР.

„Убийството на мъжа и жената, което потресе страната, са извършени много професионално“, коментира той. По думите му мъжът е бил доста добър човек и е разказвал много неща на килърите си, с които се познавал от години. Едно от споделените неща е, че той има пари, а банките дават ниски лихви. Това е причината за убийствата, които са извършени в кв. „Гоце Делчев“, а след това в бидони са изхвърлени край Негован.

Убийствата са извършени с пистолет със заглушител. След като телата са били разчленени в банята в апартамента в столичния квартал, тя е почистена много добре с белина, а жилището е проветрено.

Бадънков обясни, че след извършените варварски убийства от Пламен Шляпашки и Георги Нанчев е станало ясно, че в апартамента на жертвите пари от продажба на апартамент няма. Там Пламен и Георги са открили само малка сума пари и бижута на жената.


Разследващият разкри, че първо са установени килърите и седем дни са следени. След като е станала ясна обаче личността на жертвите и са предприети действия по задържането на Пламен и Георги.

По думите на комисар Ангел Бадънков Пламен Шляпашки и Георги Нанков са имали изключително силна връзка по между си.

„Нулева ценностна система имат Пламен и Георги. Те са просто едни паразити“, каза комисар Бадънков и поясни, че е отвратен от случилото се.

„Жертвите са били много стойностни хора. Мъжът е бил един от най – добрите треньори по борба“, заяви още полицейският началник.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име