Intrigi.bg Крими Разследващите имат съмнения в показанията на родителите на момченцето, което изчезна в...

Разследващите имат съмнения в показанията на родителите на момченцето, което изчезна в Николаево

546
0

Разширяват периметърът на търсенето на момченцето от Николаево, което изчезна мистериозно на 22 октомври вечерта и бе обявено за издирване от родителите си. По техните думи Мариян, който е на 1.6 години, е изчезнал от двора на дома им в покрайнините на селото. Детето си играело при камара тухли под надзора на баща си Стоян и още няколко роднини. Бащата обаче говорел по телефона, а след като се обърнал, от момчето, което едва било проходило, нямало и следа.

Второ денонощие полиция със следови кучета, пожарникари, жандармерия и доброволци претърсват района на дома му и горите край Николаево

След сигнала за изчезналото дете бродили с термокамери и дори го търсили в кладенец, но без резултат. Мистерията с малкия Мариян кара разследващите да се съмняват в показанията на ромската фамилия за мястото и начина на изчезване на детето. Допуска се, че може да е продадено или да е жертва на инцидент, казаха близки до случая. Извършват се допълнителни разпити на всички членове на семейството и техни близки.

Днес в акцията се включили и служители от горнооряховското районно, които обхождат сечище край друго великотърновско село, където ромите работили като дървосекачи.

ОДМВР – В. Търново търси съдействието на гражданите във връзка с издирваното дете от с. Николаево. По този повод призоваваме всички граждани, пътували на 22.10.2019 г. /вторник/ за времето от 17,30 до 19,30 ч. по маршрут Стражица – с. Николаево – Попово и обратно да се свържат с дежурната част на ОДМВР – В. Търново на тел. 0888 481209.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име