Intrigi.bg Спорт Разследват лекаря на Марадона за непредумишлено убийство

Разследват лекаря на Марадона за непредумишлено убийство

330
0

Личният лекар на Диего Марадона – Леополдо Луке, е фалшифицирал подписа му на ключови медицински документи, разкри разследването на внезапната смърт на аржентинеца. Легендата на световния футбол си отиде на 60-годишна възраст в края на ноември, след като получи внезапен инфаркт в дома си в Тигре.

Личният лекар на Марадона отрече обвиненията - Sportal.bg

В последствие се появиха обвинения, че Луке не е предложил на Марадона адекватна медицинска помощ и може да носи вина за смъртта му, макар лекарят категорично да отрече това и да заяви, че Дон Диего не е следвал съветите му. Аржентински съд е разкрил, че Луке е фалшифицирал подписа на Марадона, за да добие достъп до медицинското досие на аржентинеца.

Повдигнаха обвинения срещу лекаря на Марадона за смъртта му - Спорт - БНР  Новини

„Трите документа бяха намерени на едно място, беше съвсем очевидно и елементарно направено. Мнението на експертите само потвърди подозрението за фалшификация, което ние имахме“, се казва в доклада на прокурора.

Въпреки съвета на лекарите: Марадона настоява да напусне болницата - bTV  Новините

След това откритие от прокуратурата са започнали разследване за непредумишлено убийство срещу Луке, като предстои да стане ясно дали той ще понесе някакво наказание.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име