Intrigi.bg Крими Разгонените бежанци, изнасилили брутално вдовица в Италия, си получиха заслуженото

Разгонените бежанци, изнасилили брутално вдовица в Италия, си получиха заслуженото

461
0

Италиански съд осъди на 36 години затвор петима служители на хотел Соренто (Италия), които през 2016 г. групово изнасилиха 50-годишна британка и впоследствие споделиха видео на сексуалното нападение в група във WhatsApp, съобщава bulgaros.ovh.

Според британският вестник The Sun, престъплението е станало през октомври 2016 г., когато жената е била на почивка с дъщеря си в Соренто (Италия).

Дъщерята на жертвата, която не е присъствала на съдебното дело, разказала пред полицията, че няколко служители на хотела са дрогирали и изнасилили майка й. По време на вечерята в хотела двама сервитьори почерпили двете жени с по едно питие. От този момент майката и дъщерята се почуствали зле.

Според прокуратурата, след това жената е отведена в стая до хотелския басейн, където е била многократно изнасилвана. След като се върнал в Обединеното кралство, жената отишла в полицията и подала жалба срещу изнасилвачите.

При съвместна операция между британската и италианската полиция са били задържани петима души. В телефоните на петимата са намерени видеоклипове, които били заснети по време на нападението и след това споделени в група WhatsApp.

Кръвните тестове показали, че жената е била дрогирана преди да бъде изнасилена.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име