Intrigi.bg Мистерии Разгадаха тайната за произхода на Снежния човек

Разгадаха тайната за произхода на Снежния човек

727
0

Според мнението на учените, Йети може да е хибрид между човек и същество, непознато на науката, съобщават световните издания.

Антрополозите все още не се решават да назоват какво точно е това същество. Екип от изследователи от Тексаската лаборатория по диагностика на ДНК лаборатория са получили доста интересни резултати.

Учени от САЩ разгадаха тайната за произхода на Снежния човек

Те са изследвали проби, намерени в Канада и САЩ, които биха могли да принадлежат на мистериозния Йети, включително слюнка, кръв, кожа и коса. Те са установили, че това същество може да е споменатия хибрид, като съществото е непознато на науката.

В по-голяма степен съществото може да бъде отнесено към приматите. Изследователите смятат, че кръстосването на видовете е станало преди около 15 хиляди години. Учени от Русия също са изследвали проби от косми, вероятно от Йети, намерени в Азаската пещерав Кузбас и са стигнали до подобни заключения. Тоест намерените косми може да принадлежат на примат, а не на човек. Според учените, макромолекулата на съществото се различава от човешката ДНК с не повече от 1%, което може да говори за съществуването на Снежния човек.

Разкриха произхода на Йети | Sanovnik.bg

Според констатациите на учени от университета в Бъфало останките от предполагаемия Бигфут, намерени в Непал и Тибет, предполагат, че принадлежат на мечка, но не и на човек. Учените по целия свят не спират да се опитват да разберат какво представлява Снежният човек и защо все още не е възможно да се срещнем с него, въпреки честите разкази на очевидци. Независими изследователи вярват, че мистериозното същество се крие, движейки се между паралелни светове, докато други вярват, че Йети може да оказва телепатичен ефект върху хората, ставайки невидим за тях.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име