Intrigi.bg Актуално Раева получила помещение на „Спартак“ за 1000 лв., преотдава го за 15...

Раева получила помещение на „Спартак“ за 1000 лв., преотдава го за 15 бона!

325
0

Илиана Раева допреди няколко дни беше от най-големите критици на новия министър на спорта Радостин Василев. Тя нададе вой, след като юристът отправи обвинения за привилегии, касаещи художествената гимнастика и заяви ясно, че повече федерации няма да получават пари срещу телефонно обаждане, а по каналния ред.

Оказа се, че г-жа Раева е получила помещение за фитнес на територията на столичния басейн „Спартак“, за което плаща 1 000 лева наем на месец, но… го преотдава за 15 000, пише „Лупа“.

След като Василев обяви, че ще изисква голяма ревизия на всички федерации и за разходваните средства от тях, Раева беше първата, която въстана, използвайки мъжа си Наско Сираков и Левски като оръжие срещу новия министър.

Журналистите й стояха мирно, когато тя им задаваше въпроси дали това е така, дали е редно и преподаваше морал. Позволи си и скандално поведение на една от пресконференциите на Василев, а след това, след телефонно обаждане, двамата привидно заровиха томахавката.

За разговора призна и Бойко Борисов, като се оказа впоследствие, че именно бившият премиер е съдействал помещението на „Спартак“ да й бъде дадено срещу скромната сума. Това действие е извършено и по време на управлението на бившия министър на спорта – Красен Кралев, който постоянно твърди наляво и надясно, че по негово време е направено толкова много за спорта.

За клуба си по художествена гимнастика Илиана Раева получаваше и редовно добри суми от благодетеля на ЦСКА Гриша Ганчев, за който е публична тайна, че е много близък с мъжа й Наско Сираков.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име