Intrigi.bg Политика Радев ще предложи избори 2 в 1, Нинова атакува кабинета

Радев ще предложи избори 2 в 1, Нинова атакува кабинета

206
0

„Ще поканя Централната избирателна комисия тази седмица. Трябва да бъдем сигурни, че изборната администрация може да се справи в такава сложна ситуация, ако изборите са 2 в 1, за да не бъдат компрометирани”.

Това обяви президентът Румен Радев пред NOVA в Съединение, където е на посещение в навечерието на честването на Съединението на Княжество България и Източна Румелия през 1885 г.

Междувременно изненадваща атака срещу служебното правителство, назначено от Радев, дойде от лидера на БСП Корнелия Нинова.

„Недоумявам каква е тази политическа лудост, която обхвана държавата. Цели браншове са на улицата и протестират справедливо: земеделците за обезщетения от градушките, работници за изработени и неплатени заплати, ресторантьори и хотелиери за обезщетения от затворени бизнеси, здравната система прегрява отсега. Цените летят нагоре, доходите се стопяват. На фона на всичко това т. нар. партии на протеста се разправят кой в кой офис ходил и какво се е пазарил”, заяви Нинова.

„Служебни министри пък вместо спешно да решат най-важния въпрос сега – социалния, се занимават с партийно строителство на нов проект. А най-жалкото е, че това дава основания на Борисов да морализаторства и да се прави на спасител”, каза Нинова, която бе в Сопот по случай празника на града и 136-ата годишнина от Съединението.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име