Intrigi.bg Актуално Работник на АМ „Хемус“ се оплака на премиера от рекет за 10...

Работник на АМ „Хемус“ се оплака на премиера от рекет за 10 000 евро ВИДЕО

203
0

Pаботник от строящ се участък на магистрала „Хемус“ се оплака на премиера Бойко Борисов, че началник от земеделската служба в Шумен е изнудвал сина му за 10 000 евро, за да придвижи негов проект. Мъжът, който беше гол до кръста и се представи като Георги, спря до джипа на премиера и разказа историята си, след което даде своя телефон. Той обясни, че чиновникът рекетьор се казва Ерхан, а синът му е 29-годишен. Премиерът заяви, че ще даде веднага случая на МВР за да се провери.

Борисов инспектира магистрала „Хемус“, след като вече провери как върви строежа на газопровода „Балкански поток“. Той е с маска, докато е зад волана на служебния джип, в който се вози и директорът на „Булгартрансгаз“ Владимир Малинов.

„В момента атакуваме Севера и Северозапада с инфраструктура“, каза Борисов, който прояви специален интерес към няколко сериозни мостови съоръжения, които се изграждат в момента.

Премиерът констатира със задоволство, че инспектираният участък вече е тресиран и започва полагане на асфалт.  „Всичко това се прави за младите хора“, обяви Борисов, който спираше и поздравяваше всички работници по пътя.

 „Голям напредък имате, браво“, редеше похвали Борисов. „Щом правиме такива работи, заслужава да ни викат „Оставка“, заяви още премиерът, докато наблюдаваше как върви строежа по магистралата.

Очаквайте подробности!

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име