Intrigi.bg Булевард Първо в Intrigi.bg: Eто какъв е полът на бебето на Николета и...

Първо в Intrigi.bg: Eто какъв е полът на бебето на Николета и Ники! (Двамата го избрали преди ин витрото)

321
0

Измина близо месец, откакто Николета Лозанова съобщи, че с Ники чакат бебе, а полът и терминът все още са неизвестни. Както знаете обаче, Intrigi.bg обича да си пъха носа навсякъде и първи научи момче или момиче чака звездната двойка.

Близки до Лозанова ни довериха, че мечтата на плеймейтката се е сбъднала и тя носи в утробата си син. Информацията е потвърдена от двама независими източници и е 100 процента вярна.

Нещо повече – има сериозни съмнения, че полът е предварително избран от родителите. Както стана ясно, Николета забременява от Ники Михайлов ин витро след години ходене по мъките и няколко неуспешни опита.

Моделката никога не е крила, че иска да дари футболиста с дете и по възможност – то да е момченце, тъй като вече има дъщеря от Валери Божинов.

При ин витро процедурите полът на ембриона може да бъде определен още преди имплантирането му. И докато в България използването на предимплантационна диагностика е абсолютно забранено, то в много други държави родителите законно могат да само да решат дали да имат момче или момиче. Според слуховете Николета се е подложила на ин витро в Турция – една от държавите, в които изборът на пол е разрешен.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име