Intrigi.bg Актуално Първо в Intrigi.bg: Цеци Красимирова призна за развода с милионера от САЩ...

Първо в Intrigi.bg: Цеци Красимирова призна за развода с милионера от САЩ Майкъл Струмейтис

132
0

Позастаряващата манекенка Цеци Красимирова призна, че е разведена с американския мултимилионер Майкъл Струмейтис още от 2022-а, видя първо Intrigi.bg. Бившата на Косьо Самоковеца и Гонзо пусна сълзлив пост във фейсбук, ето го без редакторска намеса:

“Скъпи приятели, странно е поне за мен, как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се развел и какъв е живота на някого. За това се обръщам към вас и ви поднасям истината, като смятам, че по този начин ще спрат да циркулират измишльотините и спекулациите.

Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим. Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин.

За всеки един е ясно, че един 5 годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи. По-важното е, че с Майкъл запазихме много добри и приятелски взаимоотношения. Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на дадени отношения с блага дума и с разбиране.

Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат интерес.

Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен.

Целият ми фокус и грижа е върху моята нова компания, моето бебе. Подготвям този проект заедно с екипа ми от две години. Създадохме висококачествени СБД продукти, предстоят още интересни неща с които ще ви изненадам до края на годината. Стартираме на 21.04.2024г. с онлайн продажби в България, Европа и Азия. Това е от мен! Истината и само истината! Бъдете благословени, добри и обичани!“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име