Intrigi.bg Куриози „Първото, което те очаква, когато излезеш с Денис Родман, са 40 шота...

„Първото, което те очаква, когато излезеш с Денис Родман, са 40 шота водка и 10 бири“

297
0

Денис Родман ще бъде запомнен като едни от най-противоречивите баскетболисти, стъпвали някога на паркета на НБА. Историите за проблемите, които забъркваше както по време на игра, така и извън игрището, са стотици, а от време на време излиза и по още някоя нова.

Един от бившите му съотборници в Чикаго Булс, където Родман прекара три години, Тони Кукоч разказва как не е успявал да смогва на темпото, с което Денис е куфял по партита и клубове.

Денис Родман ракзаза как се напивал с Ким Чен Ун и руска водка в Северна  Корея

„Не можех да му смогна. Рядко излизах с него, защото след само една вечер в компанията му, ми трябваха между седем и десет дни, за да се възстановя. Толкова беше ненормален начина, по който се забавляваше – разказва хърватинът Кукоч, който за разлика от Родман, впрягаше по-голямата част от усилията си на паркета, а не по клубовете.

Скандалджията Денис Родман най-после се разведе

Една вечер четирима човека излязохме с него, а първото нещо, което ни накара да направим, бе да изпием 40 шота водка и 10 бири. Попитах го дали ще идват още хора, а той отговори с „не“ и че е било важно да държим бара отворен.

Денис Родман взривява София на 6 и 7 април | Корнер.dir.bg

Всяка вечер хората, които бяха с него на бара, ядяха и пиеха на корем на сметката на Родман.“

Дали това е било истина, или не, ние не можем да гарантираме, но от всичко, което знаем от скандалната биография на Денис досега, дори не бихме се изненадали, ако въпросната вечер е била една от „слабите“ за Родман по баровете.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име