Intrigi.bg Крими Първи подробности за арестувания пловдивски антимафиот

Първи подробности за арестувания пловдивски антимафиот

537
0

Днес, в гр. Пловдив, за срок от 24 часа по Закона за МВР, е задържан служител на Териториална дирекция „БОП“-гр. Пловдив, в сградата й.  

Разследването се наблюдава от Района прокуратура-Асеновград, при координиране  на действията с Окръжна прокуратура-Пловдив. Процесуално-следствените действия се извършват от следователи при Окръжен следствен отдел към ОП-Пловдив. Акцията е проведена съвместно с отдел „Вътрешна сигурност“  към МВР.

Снимката е илюстративна

 

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 172б ал. 2 от Наказателния кодекс –  за използване на търговски марки без правно основание и без съгласието на притежателите на изключителното право, с цел организиране на продажба на стоки, носещи знаци идентични със знаците на защитени права и са причинени значителни вредни последици.  

Бакларов е задържан за престъпление, свързано с контрабанда на стоки от Турция. Той работи дълги години в сектор „Наркотици“ и има много добра характеристика. Според запознати арестуваният е участвал в канал за внос на маркови дрехи от съседна Турция. 

 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име