Intrigi.bg интриги Путин паникьосан, руска Мата Хари, Сачева хока и други благи вести

Путин паникьосан, руска Мата Хари, Сачева хока и други благи вести

577
0

Доживяхме Русия да трепери от нас. В Кремъл направо им омекнали краката от нашата военна мощ. Путин минал на мента, глог и валериан, а говорителката на Външно Захарова му ляла куршум… Не вярвате, но Бойко Борисов официално успокоил Москва, че няма да нападаме 150-милионна Русия с армия от 1,2 млн личен състав.

Само си модернизираме летищата, купуваме нови самолети и кораби, успокоил ги генералът от пожарната, той и премиер-министър на България, с извинение. Честно казано, тази Мария Захарова доста прилича на руска Мата Хари, която е чела учебника на КГБ как да снима спалнята на Борисов. Не казвам, че е така – но ми мина през ума. Щото КГБ нали… знаете как е, а нашият е лабав по женската част…

Не мина в събота и без Деница Сачева. Тя няма нищо общо с Мата Хари, но то е за сметка на Гьобелс. Работодателите не познават добре антикризисните мерки и затова не се възползват от тях, – рекла министърката. Сигурно е права, защото в Българската стопанска камара, които публикували статистика по темата, е пълно с идиоти и имбецили.  

Проф. Кирил Топалов на свой ред налива бензин в огъня на чуждото недоверие към българската управленска гениалност. Българо-македонската комисия пак зациклила по споровете от историята ни. И пак, защото там още вилнее югославско-титовата пропаганда. А тук въобще не вилнее ГеоргиДимитрова-ТодорЖивкова-БойкоБорисова-Джамбазки-Каракачанова. Въобще.

И доц. Кунчев, онзи дето беше депутат от ГЕРБ, но избра да стане главен здравен инспектор, се оплаква, че не го разбират. Всеки ден ни казва от сутрин до вечер и от вечер до сутрин само истината, а някакви му пращат заплашителни имейли. Чувства се зле. Подава оставка и проблемът се решава за 30 секунди. Но не подава. Въобще не е зависим от властта, нали?

За капак научаваме, че депутат от БСП е изключен от партията, защото набил свой съпартиец. Нещо се спречкали и „Бум“ – един аргумент в носа на опонента. Яко.

И накрая: хванат полицай с подкуп. Първият случай в историята на България. Този мъж сигурно има някакви проблеми, министърът да назначи проверка, която – сигурни сме – ще докаже, че е натопен. Освен Мата Хари има и мъже-шпиони, които по КГБ-учебника да компрометират доблестните защитници на реда и закона.

Страхотна събота. Ако никога не ви е минавала мисъл да си посегнете, подобни новини могат да променят това…

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име