Intrigi.bg Крими Пуснаха от ареста разследващата полицайка от Благоевград, нямало доказателства

Пуснаха от ареста разследващата полицайка от Благоевград, нямало доказателства

508
0

Съдът в Благоевргад направи на пух и прах тезата на МВР и прокуратурата, свързана с прехвалената им акция в Благоевград. При нея бе задържана разследваща полицайка, обвинена за връзки с човек от престъпни свят.

След като се запозна с доказателствата,  Окръжен съд – Благоевград измени мярката за неотклонение на разследващия полицай Розалина Кьосева, задържана при спецакция в ОДМВР от „задържане под стража“ в „домашен арест“.

Според съдa няма обосновано предположение Розалина Кьосева да е извършила три от четирите престъпления, за които е обвинена, като доказателство е имало само за четвъртото – документално престъпление. Бе прието също, че няма опасност тя да се укрие.

Бащата на Розалина Кьосева, който беше директор на „Охранителна полиция“– Благоевград, каза пред журналисти, че решението на Окръжния съд показва, че има правосъдие и независим български съд, предаде „Фокус“.

Припомняме, че на 27 март в Районен съд – Благоевград бе гледана мярката за неотклонение на разследващия полицай Розалина Кьосева, която беше задържана при специализирана акция в ОДМВР на 25 март. Тогава, след повече от 4 часа заседание, съдът остави Кьосева за постоянно в ареста. Първоначално спрямо нея бяха повдигнати четири обвинения.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име