Intrigi.bg Политика Психолог за политиците: Пеевски и Карадайъ са много развеселени, нещо става

Психолог за политиците: Пеевски и Карадайъ са много развеселени, нещо става

532
0

Всеки човек в начина, по който израства и се възпитава, се научава да крие определено чувство, тоест той по-рядко го презентира на близките си и на по-широката аудитория. Това е емоция, която той не желае да показва.

С това започна коментирът пред бТВ на психологът Росен Йорданов за поведението преди и след изборите на политиците от различните сили у нас.

На тези избори се харесаха всички послания, които внушават предвидимост на зрителя, обясни психологът.

По думите при лидера на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов ясно личи, че семейният модел и начинът, по който е развиван, е бил санкциониран неговия нарцисизъм и егоцентризъм и всъщност през цялото време на неговото публично поведение, той внимателно се опитва да прави своя егоцентризъм чаровен и успява в голяма степен.

,,Аз мога да обобщя неговото явяване преди и след изборите със следното – той нито е толкова притеснен преди изборите, нито е толкова щастлив след изборите“, каза Росен Йорданов като коментар на изказванията и действията на  Бойко Борисов след изборите.

За оттеглянето на Цветан Цветанов от челната позиция в ГЕРБ психологът  коментира, че вижда огорчение.

,,Господин Цветанов е особено огорчен, въпреки че неговото публично поведение е доста сдържано, лишено от богати емоционални нюанси, но определено по начина, по който изговаря думите, разочарованието му е много дълбоко‘‘. Според него нито един от двамата – нито Борисов, нито Цветанов, не излиза като победител от случката.

В анализа си за Корнелия Нинова Йорданов посочи, че тя излъчва бригадирски плам, но с поведението си прикрива факта, че не се чувства достатъчно искрена и откровена.

,,Никога не греша“, това казва усмивката на Корнелия Нинова. Това според Росен Йорданов обаче не се получава добре и според него е проличало, че оставката й като лидер на БСП не е влизала в нейните планове.

За ДПС психологът отбеляза, че има една необичайна развеселеност у Пеевски и Карадайъ. „Това е необичайна емоция за тази партия, там нещата са много консервативни”, посочи Росен Йорданов. 

По думите му при Пеевски се забелязва, че неговото самочувствие и усещане за живота е променено. Няколко пъти Пеевски е прекъснал Карадайъ, „Нещо твърде безконтролно се случи, необичайно експресивно. Очаквам нещо нетипично като предложение от тази партия”, каза Йорданов.  

За Обединените патриоти, фактът че се замерят с хомофобски обиди показва неувереност. „Хомосексуална паника от двете страни“ – така психологът определи размяната на остри и обидни реплики между Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки и Волен Сидеров.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име