Intrigi.bg Актуално Просто Киро просто не е в час: Някакви снимки на пачки евро...

Просто Киро просто не е в час: Някакви снимки на пачки евро не са страшни

93
0

„Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина, в която премиерът уведоми съдията, който изпълнява прокурорската задача да може да разследва главния прокурор, защото вече имаме фактически сигнали, писмени сигнали реално, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар. Това не звучи като европейска държава.

Аз съм притеснен от факта, че нещо много бързо започваме да се връщаме към мутренските времена“, това невнятният съпредседател на ПП Кирил Петков минути, след като в Народното събрание служебният кабинет на Димитър Главчев положи клетва.

На въпрос дали подкрепя главния секретар на МВР Живко Коцев, Петков отговори, че обвиненията с часовника са заради нещо по-страшно.

„Прокуратурата отново се използва като бухалка. Представяте ли си в друга европейска държава главният прокурор да изнудва главния секретар? Това звучи безумно“, каза Петков.

Той допълни, че прокуратурата трябва да разследва всички сигнали. „Не може с някакви снимки на пачки да се опитва да се замаже нещо по-страшно“, каза още Петков.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име