Intrigi.bg Булевард Проститутки, трева и кодеин: „Тази к**ка иска да провали кариерата ми“

Проститутки, трева и кодеин: „Тази к**ка иска да провали кариерата ми“

228
0

„Исках да ви споделя как изглежда животът ми извън тренировъчният лагер! Обожавам да пия кодеин и да пуша трева по цял ден. Обичам и да си поръчвам проститутки. След това ходя да пречистя кръвта си, за да не ме хванат от VADA, когато отново започна да тренирам.“

Думите са не кой да е, а на бившия световен шампион по бокс в тежка категория Анди Руис-младши. Към думите ми в „Туитър“ бяха добавени и снимки как мексиканецът има медицински тръбички, забити в ръката му с абокат.

Бе качено и видео, на което усмихнатият боксьор държи два големи плика пълни с канабис.

33-годишният Руис пусна скандалния туит в петък, но бързо след това го изтри. Впоследствие обясни, че профилът му в „Туитър“ е бил хакнат и той няма нищо общо с написаното.

„Профилът ми в „Туитър“ беше хакнат от една к**ка, която познавам. Тя е бясна, защото сега съм щастлив с моето момиче. Аз не съм публикувал нищо – разясни Руис във включване на живо в профила си в „Инстаграм“, докато тренира. –

Тя е много зъл човек. Опитва се да провали кариерата ми, но Бог има сериозни планове за мен.

Не обичам, когато някой се опитва да ме изобличи или да ме порти какво съм правил и какво не съм. Това са глупости.

Мислех си, че ще си намери нов мъж, но не. Какво ли друго може да качи? Секс видеа? Искате ли да гледате това? Кажете на Джули да ги пуска. Нека публикува всички секс клипове, които има.“

Въпросната Джули е бившата съпруга на Руис – Джули Лемус. Двамата се разведоха наскоро заради забежки на боксьора, който в момента има връзка с инфлуенсърката Майели Алонсо.

Алонсо е с пет години по-възрастна от Руис. Допреди няколко години бе най-известна с връзката си с мексиканската музикална звезда Лупило Ривера, а в момента има над 1,2 милиона последователи в „Инстаграм“.

Още след като загуби титлите в реванша срещу Антъни Джошуа призна, че си пада по купоните, но обеща да влезе във форма за следващия си мач и удържа на думата си. В момента Руис е доста по-слаб в сравнение с отпреди година-две.

И въпреки че обвини бившата си съпруга за хакването на профила му в „Туитър“, Руис в нито един момент не опроверга написаното.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име