Intrigi.bg Спорт Пророчествата на чичо Венци и кой целувач събори Боби Ми

Пророчествата на чичо Венци и кой целувач събори Боби Ми

462
0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов излезе от коледната летаргия и направи обстоен анализ на отиващата си 2019 година. Бившият сикаджия разкри и кой според него е сготвил изгонения от БФС президент Борислав Михайлов.

„Можем да кажем, че 2019 година беше добра. Ще я запомня най-вече с някои недотам коректни неща, които се случиха в Българския футболен съюз и с това, че виждам първите кълнове, че започват да се налагат български футболист в отборите, виждам първите лястовици.
Според мен Боби Михайлов стана жертва през тази година. Жертва на некоректни хора, сготвиха го разни тукашни, дето ходят само да намират кусури и да целуват задници някому. Те смятат, че по този начин ще се харесат на обществеността. А досега не са дали една стотинка за спорт, не са направили нищо за футбола, за младите, но винаги са били псевдоспециалисти. Все по-често се сещам за думите на Гриша Ганчев за къщичката за пиленца. Тия, които сготвиха Боби, не са направили нито една къщичка обаче дават акъл и говорят какви ли не небивалици, за да се докарат някому.

Прогнозата ми за догодина е, че Лудогорец ще бъде шампион. За Купата на България мисля, че борбата ще бъде между Лудогорец и ЦСКА на Гришата. Дано се класираме за Евро 2020, но щом Майкъла го каза пред вашата медия… Той е като леля Ванга. Проблемът е като идем на европейското, какво ще правим“, заяви Венцеслав Стефанов пред Sportal.bg.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име