Intrigi.bg Актуално Промяна в състоянието на Стефан Данаилов

Промяна в състоянието на Стефан Данаилов

279
0

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен.

Това каза за bTV неговият доведен син Росен Цанков след посещение в болницата днес по обед.

По думите му актьорът се чувства добре и „иска да гледа мачове на Челси“.

Лидерът на БСП също информира на официалната си страница във „Фейсбук“, че актьорът е излязъл от кома:

”Скъпи приятели, много съм щастлива да ви кажа, че Стефан излезе от комата. Контактен е, диша самостоятелно и е много по-добре. Даже иска да се прибира у дома. На лекарите от ВМА – огромно благодарим“, пише Нинова. 

По-рано днес бе съобщено, че има частично подобрение в състоянието на Данаилов. Той вече диша самостоятелно, макар и с помощ. На актьора са направени много изследвания, резултатите от които се очакват в петък.

Легендата на българското кино и театър бе приет в лечебното заведение на 9 октомври с усложнения след вирус. Впоследствие стана ясно, че е развил белодробна емболия и е трябвало да му бъде направена пункция.

Стефан Данаилов бе приет по спешност в болница в Бургас след инцидент през август, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Въпреки това той се върна на сцена и дори игра в няколко постановки, където героят му е в инвалидна количка. За целта беше придвижван в провинцията с медицински бус, оборудван като линейка и придружаван от сестра, която да наблюдава състоянието на легендата.

Данаилов страда от Паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време преживя и онкологично заболяване като заради възстановяването си цели 5 години не се бе качвал на сцена. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име