Intrigi.bg Актуално „Промяната” се гаври: ПП ни прави и бебета

„Промяната” се гаври: ПП ни прави и бебета

67
0

„Следя дистанционно хвалбите на „промяната“ от последните дни и не мога да се нарадвам… Всичко е цъфнало и вързало! Най-много се впечатлих от това как за пръв път, благодарение на „Продължаваме промяната“ се обърнал тренда и раждаемостта скочила! Представяте ли си?!”

„Отворих статистиката и какво да видя?! Новородените през 2023 година са по-малко от която и да е година преди това в най-новата история на България. Отрицателен рекорд! За пръв път новородените падат под 50 000 (точно 49 610 през 2023)”.

Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. И продължава:

Как може да лъжат по този безобразен начин дори за човешкия живот? После се сещам, че Лена роди през 2023 и това събитие може да се е сторило толкова положително на Кирил Петков, че да му се е объркала вътрешната статистика.

Разбирам го Кирил и не го виня, ама толкова ли няма един човек в тая „промяна“, който да се интересува от истината?! Да ме прощават, ама всичките са в матрицата. И искат и ние да влезем в нея.

Пазете си разсъдъка, скъпи приятели! Особено с наближаването на изборите!

P. S. До Кирил Петков и цялата ПП: Ако не ми вярвате, Лена може да „чукне“ в гугъл – новородени през 2023 и да ви разкаже.

P. S. S. Не се шегувам въпреки, че е първи април. Единственият майтап е алчността ви за власт и некомпетентността ви… Дано тази лоша шега свърши по-бързо“, пише още Добрев.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име