Intrigi.bg Спорт Промоцията продължава с пълна сила – плащаш билет за Черна гора и...

Промоцията продължава с пълна сила – плащаш билет за Черна гора и Косово, гледаш без пари Англия и Чехия

253
0

Близо 1000 фенове на мъжкия национален отбор на България са се възползвали вече от специалната промо оферта – пакетен билет за всички домакинства на представителния ни тим от европейските квалификации срещу Черна гора, Косово, Англия и Чехия, научи Sportal.bg. Подобно нещо се случва за първи път в историята, след като никога досега футболната централа не е пускала подобен вид услуга, давайки възможност да купиш два билета и да получи два без пари, а също така да си гарантираш своето място на стадиона осем месеца по-рано. С наближаването на срещите се очаква интересът да продължи и дори да се увеличи.

Както е известно, всеки фен, закупил електронен пропуск за двубоите през 2019-а година, получава над 50-процентно намаление от сумарната стойност на билетите за стадион „Васил Левски„. Това на практика означава, че срещу номиналната цена за първите две срещи – с Черна гора на 22 март и с Косово на 10 юни, запалянковците ще имат безплатен достъп до трибуните за финалните битки с Англия (14 октомври) и Чехия (17 ноември). Със сигурност офертата на пакетните билети ще продължи до второто домакинство през юни, за да може повече фенове на футбола да се възползват от предложението и да бъдат на стадиона. Има вероятност дори в този пакет да влезе и една контрола на „трикольорите“ през есента, но на този етап това не обявено официално. 

Пакетното предложение е в продажба в мрежата на Eventim, където привържениците ще могат да резервират желаното от тях място на стадиона. Четворният билет е в електронен вид и може да бъде отчетен на входовете както чрез смарт устройство (мобилен телефон/таблет), така и на хартиен носител.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име