Intrigi.bg Крими Прокуратурата проверява Румен Порожанов за източване на евросредства

Прокуратурата проверява Румен Порожанов за източване на евросредства

973
0

Прокуратура образува официална проверка срещу земеделския министър Румен Порожанов по сигнал на БОЕЦ. Това обяви Георги Георгиев от сдружението в предаването „Честно казано с Люба Кулезич”.

Порожанов ще бъде разследван за това, че е позволил източването на европари и не е извършил нужния контрол за това, уточни Георгиев.   

По отношение на отказа на ВАС да установи дали кандидатът за евродепутат Делян Пеевски има право да се яви на евроизборите, Георгиев се закани, че ще уведоми за това съдебно решение АЛДЕ, ЕК и редица други европейски институции.  

Съдът констатира, че извършената проверка къде живее Пеевски е „формална“ и че писмото на ЦИК е „отговор с характер на решение“, а не Решение в законова фирма, но макар и от Дубай ръката на Пеевски е дълга и ВАС подкрепя „решението“ на ЦИК. Вчера в хода на съдебното заседание бе съобщено, че и Пеевски подкрепя ЦИК! А днес разбрахме, че и ЦИК, и ВАС подкрепят Пеевски!

Показахме и доказахме, че Пеевски владее и контролира не само съдебната система, но и ЦИК! А вие се надявайте чрез избори, контролирани и организирани от мафията и институции, подчинени на мафията да се случат някакви промени… Изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легиримира властта на мафията и нейните босове!

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име