Intrigi.bg Крими Проговори потърпевшата жена, от която столични полицаи откраднаха печеливш тото фиш

Проговори потърпевшата жена, от която столични полицаи откраднаха печеливш тото фиш

149
0

Проговори потърпевшата от случая със задържаните полицаи. Нелия Георгиева разказа, че се е изненадала, че фишът ѝ се е озовал в ръцете на полицаите.

В края на януари Нелия става жертва на джебчии в трамвай. Жената веднага подава жалба в столичното трето районно управление. В откраднатия портфейл нямало голяма сума пари, но имало печеливш фиш от тотото.

Като отидох да заявя, че ми е откраднат портфейлът, в Трето РПУ описах, че сумата пари не е голяма вътре. Обаче имам печеливш фиш и описах абсолютно всичко. Явно по някакъв начин са се добрали до портфейла ми и са последвали действията по-нататък, каза тя пред БТВ. 

Резултат с изображение за „Нелия Георгиева“

По-рано днес на брифинг на прокуратурата стана ясно, че зам.-началникът на 3-то РПУ е депозирал печелившия фиш, както и своя банкова сметка. Той е задържан. 

„Фишът ми беше в портфейла. Портфейла ми го откраднаха и в един момент се явява в полицията. Значи или ми е бил подхвърлен портфейлът, а някъде е намерен и занесен в полицията. Не очаквах, че са полицаи. Аз мислех, че са други хора… Нямам обяснение. Това е толкова грозно“, обясни още Георгиева. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име