Intrigi.bg Актуално Пробив! Комбинация от 2 лекарства убива коронавируса

Пробив! Комбинация от 2 лекарства убива коронавируса

251
0

Hово лекарство дава надежди за лечение на заразата COVID-19.  Директорът на средиземноморския институт по инфекциозни болести в Марсилия д-р Дидие Раул е комбинирал 2 лекарства, за да лекува коронавируса. Твърди се, че комбинацията е дала резултат при много пациенти, съобщи Нова телевизия.

„След като китайците публикуваха резултати за лечение на коронавирус с хидроксихлорохин и азитромицин, ние също направихме своите проучвания. Решихме да изпробваме лечението върху наши пациенти. Хлорохинът е лекарство, което познавам много добре от практиката си. През годините съм лекувал на 4 000 души от инфекциозни заболявания с него, в комбинация с антибиотика азитромицин. Познавам и страничните му ефекти“, обясни д-р Раул.

„Започнахме лечение на пациенти с коронавирус с дневна доза от 600 милиграма хидроксихлорохин. Това лекарство се приема изключително добре от организма. Има хора с различни възпалителни заболявания, които го приемат по 10-20 години. Медикаментът съществува от 60 години и хората го познават добре“, каза още той.

„Създадохме лечебен протокол, който беше одобрен от здравните власти. Лекувахме група от 24 души, като целта ни беше да измерим количеството вирус в кръвта и да видим дали то намалява. Дадохме си срок от 6 дни. Искахме да разберем дали след този срок вирусът ще изчезне. Резултатите бяха впечатляващи. Пациентите, които лекувахме, бяха до един здрави само след 6 дни. Нещо повече, макар и субективно, част от тях имаха подобрени още след първите 24 часа. Изключително доволен съм от резултатите. След нашия екип и други започнаха работа по това лечение“, заяви д-р Дидие Раул.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име