Intrigi.bg Крими Приятели на баща отвлекли дъщеря му и осем часа групово изнасилвали студентката

Приятели на баща отвлекли дъщеря му и осем часа групово изнасилвали студентката

2326
0

В Михайлово 5 млади мъже отвлекли 19-годишна ученичка и я изнасилвали в продължение на осем часа, съобщават местните медии.
Девойката била отвлечена сутринта на 12 февруари на автобусна спирка, когато отивала на учебни занятия.

Според думите на жертвата, малко познатите млади мъже са й дали да пие вода, в която тя смята, че са й поставили упойващо вещество.

След това са я вкарали в кола и са я закарали в къща в покрайнините на града. Петте мъже са изнасилвали студентката в период от осем часа.

Впоследствие нападателите отнесли момичето на спирка и позвънили на нейните родители да я вземат. В резултат на груповото изнасилване жертвата е претърпяла много наранявания. Според майка си тя е изпитвала силна болка в гърлото и за известно време не е можела да говори и да яде. Сега момичето се намира е под наблюдението на лекарите. Отбелязва се, че изнасилвачите са познавали семейството на жертвата и самата нея. Един от тях е военнослужещ. В момента полицията издирва заподозрените за ужасяващото деяние. Бащата, който също е военен се заканил да убие виновниците и да излежи присъдата, полицаите го успокоявали да не прави глупости, че това не е редно и те ще се погрижат да заловят престъпниците. Лейтенант Иванов от полицията даже се заклел пред бащата, че няма да спре да ги гони докато не ги хване, понеже и той имал дъщеря на съшата възраст.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име