Intrigi.bg Крими Приключва разследването на двойно убийство

Приключва разследването на двойно убийство

435
0

Пред приключване е делото по разследването за двойното убийство в хасковското село Козлец, извършено на 30 май м.г. Не са изключени и изненади по случая, довериха пред „Марица“ източници от полицията.

45-годишният Гюнай Мюмюн разстреля 44-годишната си половинка Фахтия Мехмед и 48-годишния им комшия Мехмед Мюслюм. Според разследващите мотивът е ревност.
Гюнай ​гръмнал 3 пъти със законната си ловна пушка ИЖ. Патроните били бренекета. Два от изстрелите били фатални. Фахтия ​е повалена с ​олово в гърдите, а Мехмеде уцелен фатално в гърба. Фаталните изстрели проехтели в 9.30 часа. Гюнай убил Според жители на Козлец Мехмед изскочил на улицата да види какво става, тогава бил прострелян смъртоносно до оградата на къщата си.

Веднага след задържането на стрелеца психиатри му изписаха хапчета. Гюнай е почти вече година в ареста. Бе настанен и в съдебното отделение на психиатрията в Ловеч. Там му е извършена петорна експертиза. Тя, допълниха криминалисти, вече е изпратена на прокуратурата. От държавното обвинение все още не са дали официално изявление по случая.

Информирани допълниха, че дъщерите на ​Мюмюн ​са приютени при леля си. Тя е сестра Фахтия. Момичетата са на ​7 и на 2​1 г. Пред социалните служби жената подписала, че ще се грижи в с. Войводово за малолетното момиче и сестра й.​

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име