Intrigi.bg Булевард Приказката свърши: Цеци Красимирова напусна мултимилионера Биг Майк! Върна се в България

Приказката свърши: Цеци Красимирова напусна мултимилионера Биг Майк! Върна се в България

261
0

Няма хепи енд за приказката на Цеци Красимирова и милионера Майкъл Струмейтис. По-малко от 5 години след грандиозната сватба на родната моделка и Биг Майк бракът им е пред разпад, научи първо Intrigi.bg.

Двамата са се разделили още преди половин година, а миналата есен Цеци си е събрала багажа от палата им в Барселона и се е върнала обратно в България.

Не е тайна, че мултимилиардерът Струмейтис винаги е бил заобиколен от красиви жени и трудно би улегнал само с една. Освен това бизнесът му с канабис предполага постоянни пътувания извън страната, което допълнително го отчуждило от Цеци. Бързо след сватбата Цеци разбрала, че бракът им няма да бъде цветя и рози, както се надявала, но всеки път му давала шанс. След поредната изневяра на миската й кипнало и си събрала багажа, разказват нейни близки.

„Всяко събитие в живота има причина и винаги е за добро… просто по-късно разбираме дълбокия смисъл на нещата“, сподели наскоро в тази връзка Цеци в личния си социален профил.

От няколко месеца смуглата красавица живее в къщата си край София и е решена повече никога да не напуска родината.

Нещо повече – източници на Intrigi.bg разкриха, че Красимирова сериозно се замисля за влизане в политиката. „Цеци има иновативни идеи, с които смята, че би могла да върне обратно българите, пръснати по света. Опустяването на България й е болна тема и силно се е амбицирала да промени нещата“, разкриват нейни приятели.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име