Intrigi.bg Булевард Приемна майка отглежда сина на Теодора Цонева

Приемна майка отглежда сина на Теодора Цонева

2418
0

Теодора, дъщерята на тв легендата Анахид Тачева и актьора Коста Цонев, се е разделила принудително със сина си Дейвид заради поредната забъркана от нея драма. Заради една телевизионна реклама преди месец финалистката в „Гласът на България“ си причини проблеми със здравето и до пълното ѝ възстановяване детето ѝ ще бъде обгрижвано от приемна майка, разкриха близки до фамилията.

Миналия месец се заговори, че Теодора Цонева е правила втори опит за самоубийство. През есента на 2017 г. тя бе дни наред в кома в „Пирогов“ и оцеля по чудо, след като направи опит да сложи край на живота си.

„Какво самоубийство? Не беше точно така… Леля ми изпадна в лека депресия, защото е спряла да си взима лекарствата. Видяла е някакво лекарство по телевизията и си казала: „Защо да взимам тези силни лекарства, я да пробвам това?“, но в случая е подействало много зле. Тя не е виновна, тя просто е болна – никой не си избира от какво да се разболее, дали ще е артрит или бронхопневмония… Тя има психическа болест, която ако не лекува и не си взима лекарствата, става проблем. Бях на Малдивите, когато ми се обадиха и ми казаха, че Теодора не е добре“, призна племенничката на Цонева – Деси.

Сега за Дейвид се грижи жена, но майка му го вижда, когато пожелае. Той вече има опит с приемните семейства, понеже преди две години също живя с такова, докато майка му се лекуваше след опита за самоубийство. „Всеки уикенд ние, роднините, ходим да виждаме Дейвид, а майка му може да го навестява по всяко време. Дейвид ще се върне при леля, само тя да се възстанови още малко… Полагаме много грижи за нея, тя работи и с психиатър“, сподели още Деси Цонева.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име