Intrigi.bg Политика Премиерът Бойко Борисов разкри кой и какво уволни Боби Михайлов

Премиерът Бойко Борисов разкри кой и какво уволни Боби Михайлов

73
0

Премиерът Бойко Борисов разкри, че няма пръст в оттеглянето на Борислав Михайлов от поста президент на БФС. Преди седмица бившият вратар хвърли оставка след расисткия скандал на мача с Англия и позорната загуба.
„Нито имам право, нито съм уволнил шефа на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, но изразих като всеки гражданин, пък и от тази гледна точка, която правим през спортното и финансовото министерство за футбола, бяха категоричен, че повече не може да продължава, заяви премиерът Бойко Борисов пред bTV.

Той посочи, че прави чест на БФС за подаването на оставките им след расисткия скандал заради мача Англия-България.

„Сега ще си изберат ново ръководство и се надявам да обърнат внимание на детско-юношеския футбол. Ние можем да помогнем за детско-юношеския футбол и за това да се дадат перспективи за развитие. Всичко останало си е работа на футболните хора“, коментира още премиерът.

В същоно време от ФИФА обявиха, че следят внимателно какво става в българския футбол и напомниха, че държавата не трябва да се меси в делата му. От централата в Нион уточниха, че не са забелязали рецидиви до този момент. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име