Intrigi.bg Булевард Президентът Радев потъна от СРАМ заради щерка си! Дарина го удари на...

Президентът Радев потъна от СРАМ заради щерка си! Дарина го удари на разгул в театъра (СНИМКИ)

178
0

Докато всички си мислеха, че черната овца в семейството на Радеви е синът му – побойникът Георги Радев, щерката Дарина се оказа дори по-непокорна и от него. Младата актриса, която вече четвърта година учи в НАТФИС, не се съобразява със статута на баща си и постоянно провокира с неприлични снимки в мрежата.

Фотографиите са всъщност моменти от различни пиеси, в които Дарина участва. Така например на последните кадри от спектакъла „Сад. Игри по време на апокалипсис“, президентската щерка се целува страстно с друга жена. В друга пиеса пък – „Дон Жуан се връща от войната“ Дарина е облечена в еротично прозрачно бельо и на кадрите позира разкрачена, гледайки провокативно.

Привърженици на президента се чудят не е ли могла да си избере друго поприще, което да не злепоставя толкова баща й. Според запознати Радев е бил категорично против щерка му да учи актьорско майсторство и именно за да го вбеси, Дарина записала тази специалност.

Президентската наследница би могла поне да не публикува най-скандалните кадри от представленията в личния си профил, но това отново бил нейният начин да се опълчи срещу баща си. „Това е изкуство и не виждам нищо срамно. Ние сме професионалисти“, оправдавала се Дарина.

В крайна сметка има много представления, които не включват голота, страстни целувки и еротика, но Радева съвсем „случайно“ все в такива участва…

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име