Intrigi.bg Актуално Президентът , нахлузи екип на водолаз и се спусна да чисти морето

Президентът , нахлузи екип на водолаз и се спусна да чисти морето

70
0

Президентът Румен Радев се съблече гол, за да облече костюм на водолаз и да се спусне да почисти морското дъно край о-в Св. Анастасия. Снимки той сам качи на фейсбук страницата си.

„Опазването на прекрасната българска природа е наша обща отговорност“, каза пред журналисти президентът Румен Радев, след като се гмурна в Черно море край Бургас.

Изключително съм благодарен на водолазите от сдружение „Приятели на морето“, които ме поканиха заедно да почистим морското дъно около остров Св. Анастасия. Мисля, че заедно можем да направим наистина много неща, включително да почистим боклуците на морското дъно, добави държавният глава.

Попитан кога за първи път се е гмурнал, президентът посочи, че е било много отдавна. Румен Радев отбеляза, че имаме прекрасно Черноморие. Много е красиво и отгоре, и под водата, добави той. По думите му имаме прекрасни условия за подводен туризъм, за подводна археология.

Остров Св. Анастасия привлича все повече туристи, особено се радвам, че има и повече млади хора, коментира държавният глава.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име