Intrigi.bg Актуално Почина още една жена, пострадала при взрива във варненския блок

Почина още една жена, пострадала при взрива във варненския блок

309
0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Почина 82-годишна жена, пострадала от взрива във Варна. Жената бе настанена в болница, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на БГНЕС. Това е третата жертва от взрива и последвалия пожар в апартамент във варненския кв. „Варненчик“, станал на 13 януари 2020 г.

Жената, която беше настанена в тежко състояние във ВМБАЛ – Варна, е починала в тази сутрин. 82-годишната Ивана Проданова бе сред тежко обгазените при взрива в блок във варненския квартал „Владислав Варненчик“.

Общо бяха обгазени 19 души. При трагедията загинаха бившият полицай Веселин Димитров и 53-годишна жена, която е живеела в съседния апартамент.

При инцидента пострадаха 3 деца и четирима възрастни. Основната версия е, че взривът е предизвикан от 66-годишния бивш полицай. Причината е битова драма между него и жената, с която е живеел на семейни начала.

Повечето от евакуираните семейства вече се върнаха в домовете си. Продължава ремонтът на пострадалите апартаменти и общи части в злополучния вход. 

Припомняме, на 13 януари в ранна утрин избухна взрив, последвал от пожар в блок във варненския кв. „Владислав Варненчик“, известен и като „Владиславово“. При инцидента пострадаха 3 деца и четирима възрастни, беше открит труп в апартамент, съседен на дома, където е избухнал взривът.

Няколко семейства са настанени в общински жилища. Общината търси начин да укрепи и възстанови кооперацията.

Основната версия е, че взривът е предизвикан от 66-годишния бивш полицай.

На 16 януари стана ясно, че втората жертва на взрива е бившият полицай.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име