Intrigi.bg Актуално ПОТРЕС: Кирил Петков припада в Боровец, медсестра му бърше нечистотиите (ВИДЕО)

ПОТРЕС: Кирил Петков припада в Боровец, медсестра му бърше нечистотиите (ВИДЕО)

92
0

Потресаващи случки с бившия премиер на „Промяната” Кирил Петков разказа експрокурор №1 Иван Гешев. В интервю пред Сашо Диков по Евроком Гешев припомни за митичните пици с кристали, които се носели в Министерски съвет, и добави нови сюжети към премиерстването на Петков.

„Това не е тайна. Не е тайна и друго – разказвали са ми от службите как по Боровец пада, свестяват го, медицинска сестра му бърше всичко… Явно от слънцето, съчетано може би от чистия въздух и студена вода… То даже не е смешно”, сподели в ефира Иван Гешев. И разказа още една странна случка – пример за неадекватно поведение от страна на Кирил Петков:

„Качва се в колата на НСО и казва: Карай към Пловдив. След малко заспива на задната седалка. Събужда се в Пловдив и вика: Абе, вие къде сте ме докарали, бе!? Да не сте ме отвлекли! Я ме прибирайте вкъщи”, сподели Гешев и добави: „Представете си начело на корпорацията на Илон Мъск да стои невменяем ром с първи клас образование”.

Според бившия главен прокурор от „Продължаваме промяната – Демократична България” въобще не разбират какво са направили. „Това, че промениха конституцията, че им дадоха на каишка съдебната власт, че ограничиха президента…”

По повод действията на Христо Иванов пък Иван Гешев каза следното:

„Този човек е с толкова нисък потенциал, че не искам да го коментирам. Той си мислеше, че променя… Конституцията я промениха Борисов и Пеевски. И го изхвърлиха. И сега в момента ги върна на бял кон. И продължава да си мисли, че е направил реформа. Той даже не осъзнава какво е направил, аз съм потресен!“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име