Intrigi.bg интриги Помните ли Лиляна Павлова? На 46 чака трето бебе от милионера Парашкев...

Помните ли Лиляна Павлова? На 46 чака трето бебе от милионера Парашкев Кръстев

240
0

Трето дете ще роди на 46 години бившият министър на регионалното развитие в кабинета „Борисов” Лиляна Павлова, научи „Уикенд”. Вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка ще дари отново със син имотния магнат Парашкев Кръстев, с когото вече имат наследник.

Павлова, която бе министър на регионалното развитие, залюби преди години тайно подчинения си Кръстев, който по време на нейното владичество бе шеф на „Автомагистрали”. Пухкавата началничка оплела в мрежите си подчинения си и двамата започнаха страстна връзка, а тя скоропостижно се разведе със съпруга си Пламен Николов, от когото има дъщеря София.

След официалния развод пък Павлова веднага свила гнездо с Парашкев Кръстев в имота му от 350 квадратни метра в столицата на бул. „Джеймс Баучер”, а мълвата носи, че жилището струва близо 3 милиона лева. Именно там Лили Павлова посрещна първия си син от имотния могул, а сега чака и третото си дете, което отново ще е момче.

Голямата щерка София, която е вече на 16 години, живее отдавна в Люксембург, затова Павлова се отдава напълно на връзката си с Кръстев. Той бе позорно уволнен и с право от шефския си пост в „Автомагистрали”, след като по негово време ужасен инцидент отне живота на дама, пътуваща през тунел „Ечемишка”. Осветително тяло от тунела пада върху колата на жената и тя загива на място, а Парашкев Кръстев своевременно е изхвърлен от ведомството.

Това обаче ни най-малко не му носи ядове. Той веднага се хвърля ударно в създаването на имотен бизнес по морето – деликатно няма да повдигаме въпроса с какви пари. Компанията му „Созополис риъл естейт” е само една от фирмите на магната, който върти, според Търговския регистър, 460 служители, а годишният му оборот за 12 месеца е близо 700 000 лева.

Парашкев Кръстев и Лиляна Павлова се залюбват в сериозен конфликт на интереси, но това не кара лидерът на ГЕРБ и тогавашен премиер Бойко Борисов да размаха пръст и влюбените са оставени да се радват на щастието си въпреки пречките в законодателството. Така през 2022 г. двамата посрещат първороден син, а идната година Павлова ще дари с втори наследник имотния магнат.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име