Intrigi.bg Крими Положението на Биляна е много тежко , алармира съпругът й

Положението на Биляна е много тежко , алармира съпругът й

362
0

Споделяйте! Вчера Биляна е била конвоирана до ареста в София. Положението ѝ е много тежко – физически и психически. Това алармират във фейсбук профила на бившия зам.-кмет на район ”Младост”. Ето какво пише още:

След извършената „запечатка“ в Сливенския затвор – строг режим в изолация от другите затворнички, вчера в столичния арест е била настанена в килия-кочина. Ето какво сподели съпругът на Биляна Ясен Петров към 19 часа вчера:

„Току що се връщам от ареста. Бяхме там спешно с адв. Ганчева. Били се обади разплакана към 16 ч. и каза, че другите са ги оставили в ареста на Г.М. Димитров, а нея са я хвърлили в мръсна килия, с черни и мокри стени, воняща мръсна тоалетна и пълна мизерия, пред която предишната им килия от снимките на Мая Манолова била като хотел. Успяхме за 1 час да и занесем чаршаф, одеяло и стари вестници, които да постеле върху мърсотията, за да си сложи нещата. Не успях да я видя, само я чух и предадох нещата, а адв.  Ганчева я видя. Тъй като Били е в София освен за делото и за медицински прегледи, във вторник ще пуснем молба да я преместят в болницата към затвора. Били беше много зле по телефона, а и адв. Ганчева го потвърди, след като я видя.“ Съпругът на Биляна допълва още, че килията й е била пълна с хлебарки и дървеници.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име