Intrigi.bg Булевард Полицията погва Мерилин Менсън

Полицията погва Мерилин Менсън

112
0

След многобройни жалби срещу Менсън от негови бивши партньорки за сексуално и емоционално насилие, правоохранителните органи се заинтересуваха сериозно от този случай. Според TMZ, тези дни разследващи полицаи от Лос Анджелис планират да се срещнат с една от предполагаемите жертви на певеца, за да разберат дали Менсън действително е извършил тези престъпления и дали те попадат под тяхната юрисдикция. След разпит полицията ще реши дали е необходимо по-нататъшно разследване на случая.

Резултат с изображение за „Полицията погна Мерилин Менсън“

Между другото, по-рано служители на реда вече били посетили имението на Мерилин Менсън в Холивуд за проверка, след като получи анонимно обаждане, че в дома му се случват странни  неща. Тогава музикантът бил у дома, но отказал да говори с полициите, а те не забелязали нищо подозрително в поведението му по време на тази среща.

В началото на февруари Евън Рейчъл Ууд призна, че Мерилин Менсън й е „промивал мозъка“ в продължение на няколко години и я принуждавал да му се подчинява. Тя обаче се страхувала да говори публично за това дълго време. Тогава актрисата беше подкрепена от много звезди, включително Роуз Макгоуан, която преди време също се срещала с Менсън и дори била сгодена за него.

Резултат с изображение за „Полицията погна Мерилин Менсън“

Преди около седмица 38-годишната актриса от сериала „Игра на тронове“ Есме Бианко отправи поредни обвинения към рокера. Тя описа как по време на снимките на музикалния видеоклип на музиканта към песента „I Want to Kill You Like They Do in the Movies “ тя се сблъсква с истинско насилие от Менсън. Според Есме певецът я  завързал с жици и използвал вибратор, за да й нанесе наранявания, а също така на практика не й позволил да спи и да яде, предлагайки й вместо това кокаин.

Самият Менсън отрича всички обвинения срещу него. Според рок музиканта личните му отношения винаги са били съгласувани с партньорките му.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име