Intrigi.bg Булевард Полицията пак погна Явор Бахаров

Полицията пак погна Явор Бахаров

737
0

Явор Бахаров отново е бил под прицела на службите на реда. Преди броени дни актьорът и компанията му били проверени от група полицаи за притежание на наркотици. Компанията на брата на Захари Бахаров се забавлявала в малките часове на нощта насред общински парк, а двама служители на МВР прекъснали седянката им. Те проверили щателно багажите, чантите и раниците им, за да се уверят, че младежите не носят дрога със себе си.

Тайно от полицаите Явор, който е редовен клиент на Темида, дори заснел на видеоклип тараша на багажите им, а приятелите му продължили да се смеят на висок глас, несмутени от полицейската намеса. Макар неотдавна звездата от „Стъклен дом“ да призна, че е потърсил помощ при психолог под натиска на своя по-голям брат Захари Бахаров, за да се пребори с агресията си и влечението си към пороците, очевидно актьорът не е сменил обкръжението си и продължава да движи в съмнителни среди. Дори семейният живот не е повлиял на буйния му нрав, въпреки че преди броени дни с приятелката му Рая Пеева пуснаха снимки, на които са с бели одежди и показват брачни халки на ръцете си на фона на синьото море.

Припомняме, че през 2011 г. Явор бе арестуван за притежание на марихуана. Тогава той пренощува в ареста на Първо районно управление, след като бе спрян за рутинна проверка на ул. „Г. С. Раковски“, при която полицаите откриха у него хартиено пликче с известно количество марихуана. При последвала експертиза на откритата у него трева било установено точното ѝ количество – 0,75 г.

Заради минималния грамаж Явор се отърва само с глоба от 1000 лева, но през март тази година го застигна истинска присъда – 9 месеца пробация, след като се сби с приятелката си Рая в центъра на столицата, а впоследствие нападна случаен минувач и отказа да покаже документите си на повикания на мястото полицейски екип. Ако по време на изпитателния си срок братът на Захари престъпи отново закона, ще му бъде наложена ефективна присъда, която ще трябва да изкара зад решетките.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име