Intrigi.bg Крими Полицията на Острова не може да открие как е починал българин

Полицията на Острова не може да открие как е починал българин

383
0

Разследващите органи във Великобритания не могат да установят как е починал 27-годишен българин, чието тяло бе намерено в река Темза на 7 май миналата година, съобщава BBC, цитиран от Dir.bg

Валентин Качанов изчезнал три месеца по-рано – на 8 февруари 2019 година. В същия ден той позванил на майка си, която живее в България, а след това напуснал дома си в Западен Търок. От тогава семейството му изгубило контакт с него. Последно бил забелязан в местен търговски център.

През това време българинът не е използвал телефона си, а никой, който е познавал, не е бил в района по време на изчезването му.

Седмица преди тялото на 27-годишния Валентин да бъде открито, по подозрение в убийство бе задържан 22-годишен мъж. По-късно обаче той бе освободен, след като следствието го изключи от разследването.

Аутопсията не успяла да покаже причина за смъртта на българина, но според разследващите няма признаци за насилие или наранявания при отбрана.

Възможно Качанов да се станал жертва на непознати, но няма доказателства в подкрепа на тази хипотеза, нито признаци да е посегнал на живота си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име