Intrigi.bg Крими Полицейски син сред задържаните за смъртта на Тоско в Солун

Полицейски син сред задържаните за смъртта на Тоско в Солун

116
0

Полицейски син е един от двамата задържани фенове на ПАОК, които са заподозрени за смъртта на привърженика на Ботев Пловдив Тоско Бозаджийски, съобщава „Български новини“.

Нападателите са на 24 и 26 години, но имената им се пазят в тайна. Според електронното издание на Катимерини, наблюдаващият прокурор е наредил допълнително разследване на инцидента и как са действали пристигналите на място полицаи. За целта ще бъдат използвани записите от видеокамери на околните сгради.

Бозаджийски бил заедно с приятели в Гърция, за да подкрепят местния „Арис“ срещу ПАОК. След мача се стига до сбиване, при което

българинът загива, а двама други са ранени. Българската група е била в заведение в Солун, готови да тръгнат за България. Облечени в клубните символи обаче, които наподобяват тези на „Арис“ (Солун), родните привърженици били застигнати от фенове на ПАОК, които са започнали да ги бият. В мелето Бозаджийски е паднал на улицата, където в този момент е минавал автомобил, който смъртоносно го е прегазил. Колата е била управлявана от 26-годишна гъркиня с чуждестранен паспорт.
Въпросната жена е идентифицирана и е привикана за разпит. След него обаче на нея не е повдигнато обвинение, нито пък й е наложена ограничителна мярка.

Резултат с изображение за Пловдив Тоско Бозаджийски

Наблюдаващият прокурор обаче е наредил да се разследва дали фатално за Тоско Бозаджийски е било прегазването с колата или нанесените му удари от запалянковците на ПАОК. За целта се изчакват и резултатите от аутопсията със заключенията на съдебните медици.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име