Intrigi.bg Актуално Само в Intrigi.bg: Ето го полицая от Твърдица, снимал порно и пращал...

Само в Intrigi.bg: Ето го полицая от Твърдица, снимал порно и пращал на непълноленти

67
0

Отстраниха ченге от Твърдица заради вътрешно разследване за участие в порноклипове, съобщиха от ОД на МВР, без да споменават името на извратеняка. Проверка на Intrigi.bg установи, че става дума за 35-годишния полицай Константин Пенев и е от Сливен.

Във връзка с тиражирани в социалните мрежи видеоклипове и коментари със смущаващо и нецензурно съдържание, касаещи евентуалното участието на полицейски служител от Районно управление-Твърдица, които униформеният пращал на непълнолетни момичета, дори на 13-годишна, е започнато дисциплинарно производство.

Относно случая в ОД на МВР не са постъпвали официални сигнали и жалби от засегнати лица. Ръководството на Областната дирекция се самосезира незабавно в началото на месец май след публикациите.

По случая са разпитани лица, имащи касателство към публикациите, като процесуалните действия, относно проверката на фактите и обстоятелствата продължават.

Константин Пенев е временно отстранен от длъжност до приключване на производството. По случая е започнато разследване и в Дирекция „Вътрешна сигурност“ с оглед на първоначални данни за извършено престъпление от общ характер.

Полицията апелира към всички засегнати лица и такива, които разполагат с информация, да окажат съдействие по разследването.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име