Intrigi.bg Куриози Полицаи извадиха пистолети на Кристина Патрашкова в Италия

Полицаи извадиха пистолети на Кристина Патрашкова в Италия

53
0

Журналистката и панелистка в „На кафе” по Нова телевизия Кристина Патршкова преживя интересна ситуация в Италия, при която полицаи трябваше да вадят оръжието си заради нея. Това разказа самата тя в началото на предаването на Гала в понеделник.

Италианското пътуване на Патрашкова било за представяне на новата ѝ книга пред българската общност там. След това тя тръгнала да се разхожда из Рим и попаднала на интересна гледка.

„Видях една супер кола, от най-скъпите модели, която беше брандирана като полицейска. До нея стояха двама мъже в полицейски униформи. Бях сигурна, че са артисти”, разказа Патрашкова.

Журналистката толкова се заинтригувала от това, което вижда, че отишла да пита униформените дали са артисти и всичко това е част от сценарий. Те обаче си били съвсем истински полицаи.

„Даже извадиха оръжието си, за да ми докажат”, разказа Криси Патрашкова, която не пропуснала да се снима с тях.

Колкото до супер скъпата кола, тя била отнета от държавата от осъден престъпник. Патрашкова коментира, че по този начин може да се постъпва и у нас. От една страна полицията може да бъде по-бърза от престъпниците, а от друга – да подобри имиджа си сред обществото.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име