Intrigi.bg Булевард Племенникът на Слави изригна: Проваляте личния ми живот

Племенникът на Слави изригна: Проваляте личния ми живот

606
0

Единственият наследник на Слави Трифонов – неговият племенник Теодор, изригна скандално в социалните мрежи, че животът му е провал.

Младежът, който неволно попадна в публичното пространство заради славата на вуйчо си, намекна, че не му е приятно да бъде светска личност и предпочита да запази анонимността си. Най-болезнено племенникът на Дългия приемал факта, че се спекулирало с любовния му живот, което му попречвало да има сериозна приятелка.

„Здравейте, мисля, че дойде моментът и аз да коментирам гнусните статии, които се пишат по мой адрес: колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот. Той си е мой и аз мога да си бъда с която се чувствам щастлив. Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Няма една истина в това, което казвате, но пиша това с цел да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една лъжа. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не. Замислете се вие, които пишете това, че и вие имате деца и няма да е приятно един ден и за вашите деца да пишат така“, написа гневно Теодор.

За живота на племенника на Слави не се знае много, освен че учи в престижен университет в Шанхай, където го изпратил лично самият Трифонов. Именно той поемал и разноските около скъпото обучение на наследника си. Теодор е син на по-голямата сестра на чалгаджията – Петя. От години се говори, че точно той ще наследи несметното богатство на Дългия.

Племенникът на Трифонов е негов чест гост в София. От снимките му в социалните мрежи се вижда, че всячески се опитва да подражава на вуйчо си. Освен че и той се облича със скъпарски тениски с черепи на любимия дизайнер на Слави – Филип Плейн, Тео редовно показва, че поддържа лайфстайл на баровец, пушейки скъпи пури и пийвайки марково уиски.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име