Intrigi.bg Политика Питат Цецо за апартаментите, а той: Днес е хубав слънчев ден

Питат Цецо за апартаментите, а той: Днес е хубав слънчев ден

969
0

”Днес е хубав ден, слънчев, имаме регистрация, не искам да коментирам апартаменти. Тук има много млади хора.” Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос на журналисти за скандала с апартаментите му. Той се направи на „ударен“ по темата и тръгна да обяснява как трябвало да се чуе гласът на партията преди евроизборите. Подмина и въпросите за скандала с шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев.

„Защо ме питате за Пламен Георгиев, защо не ме питате за Лозан Панов“, отговори Цветанов на въпросите на журналисти.

След като партията му се регистрира първа за евроизборите в ЦИК Цветанов заложи на класически опорни точки. Тръгна да обяснява как атаките били политически и че политиците трябва да бъдат позитивни в предстоящата кампания за евроизборите. Той видя провокация и конфронтация заради изборите със случая „Апартаментгейт” и го сравни със случая с бюлетините в Костинброд

„Ние ще се представим по най-добрия начин в тази предизборна кампания. Нашата листа е най-добраната, най-знаещата“, заяви Цветанов.

Очевидно е, че ГЕРБ ще се опитат да потушат скандала като избягват темата.

Приемането на документи от парии и коалиции в ЦИК започна в 09:00 часа тази сутрин. По традиция членове на младежката организация на партията висят от почти седмица пред ЦИК, за да пазят ред. Цветанов обясни и този път дълбокият смисъл на тази инициатива.

При регистрацията председателят на националния предизборен щаб Цветан Цветанов беше придружен от лидера на СДС Румен Христов, зам.-външния министър Георг Георгиев и представители на младежката организация на ГЕРБ.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име