Intrigi.bg Политика Петьо Блъсков: Иван Костов е бащата на политическата корупцията в България

Петьо Блъсков: Иван Костов е бащата на политическата корупцията в България

537
0

Иван Костов е бащата на политическата корупция в България. От 1992 година този човек тормози и хората и държавата и публиката. Той забърка тестото, забърка маята, показа как се пече тази баничка. Това каза издателят Петьо Блъсков в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3. 

Думите му са по повод поисканото от Иван Костов извинение от българското общество.

Резултат с изображение за „Петьо Блъсков: Иван Костов“

„Славчо Христов беше главния управител на кръчмата на Черковна, която се казваше „Вечерна среща“, той се беше там кръчмар и беше много добър, той беше много близък на Костов и какво се случи? Взеха „Златни пясъци“ и в последствие той си отиде някъде, има си туризъм има си комплекса и т.н.“, допълни той. 

„Иво Прокопиев пък тръгна от вестникарлъка. Той го стартира с пари „Ройтерс“, 93-та година му дадоха едни 100 000 долара и постепенно той се завъртя в бизнеса, вклини се в едни финансови сделки, неговите фирми даваха съвети и в последствие стана бизнесмен“, каза още Блъсков. 

Той коментира и фалшивите новини: „Фалшивите новини са част от играта, откакто съществува новинарския свят и ще шестват и шефстват докато свят светува“, отбеляза той. 

„Стив Ханке е един изключително интелигентен човек, който винаги е заемал големи постове. Той е изключително информиран и нищо чудно куфарчето му да е пълно с някои работи“, не изключи Блъсков. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име