Intrigi.bg Политика Петков отговори на Борисов: Да дойде утре в НС и да ми...

Петков отговори на Борисов: Да дойде утре в НС и да ми го каже в лицето

152
0

Борисов да спре да дава епитети. Това не помага. Държим се с голямо уважение към преговорния екип на ГЕРБ. Борисов само прави преговорите по-трудни, трябва да има малко дисциплина.

Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков.

В отговор на думите на лидера на ГЕРБ, който заяви, че не иска Асен Василев да бъде финансов министър, Петков отвърна: Утре Борисов да дойде в НС и да ми каже предложението си в лицето.

Като шанс за добро правителство определи Петков намерението на Борисов да делегира права на Мария Габриел като премиер.

„Делегирам, ама ще ви кажа всичко през медиите, е деструктивно“, допълни Петков.

„Този кабинет има смисъл само и единствено, ако нашите реформи продължават. Няма да държим правителство, само за да имаме правителство. Ще застанем зад Мария Габриел, ако знаем, че съдът става независим, че регулаторите започват да работят за хората и службите започват да работят за гражданите“, подчерта още съпредседателят на ПП-ДБ.

Правителството служи, за да може регулаторите да работят за хората и съдът да се изчисти от джуджета и нотариуси. Това ни интересува по същество, каза от своя страна и Христо Иванов.

Настояваме да има ясна формула за носене на отговорност. Фокусът при регулаторите да бъде върху качествата на хората, а не върху това кой ги е излъчил, каза още лидерът на „Да, България“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име